Dawno się nie udzielałem bo jakoś czasu było brak, może uda mi się poprawić. Teraz trochę o tym co się zmieniło ... wraz ze zmianą stanu cywilnego przyszła pora na zmianę samochodu.
Dużo było szukania i wybrzydzania ... w pierwszej wersji maił być Mercedes W208 jednak pieniądze w jakich chodzą nie są adekwatne do ich stanu i kondycji... płaci się po prostu za gwiazdę na masce. Dalsze rozważania pomknęły w stronę Audi, VW a nawet Opla ( tak wiem miało już nie być ) i Citroena ... no i tak ... jedno za drogie ... drugie zajechane na śmierć ... trzecie wytłuczone ... ile samochodów oglądałem nawet nie chcę myśleć ... wertowanie ogłoszeń i takich tam ... info od znajomych ... a właściwą furę miałem dosłownie pod nosem.
Teraz troszkę o autku:
marka i model: VW Passat B5
rok produkcji: 2000
silnik: 2771 ccm ( APR )
moc: 193 KM
skrzynia: automatyczna ( tiptronic )
napęd: 4x4 ( 60% przód 40% tył - jakoś tak )
zawieszenie: seria
hamulce: seria ( ale dość spora )
koła: 205/55 R16 ( mniejsze nie wlezą przez heble )
wnętrze: welur i takie tam
audio: radio Blaupunkt + 6 głośników ( albo 8 - nie rozkminiłem wszystkiego ) + zieniarka na 10 cd Blaupunkt
W planach puki co jak to po zakupie wymiana tego i owego oraz doprowadzenie do ogólnego porządku. Później ... hmm ... jest już plan na ciut większą felgę i inne lampy przód ( teraz jest fabryczny ksenon ) oraz tył ... może jeszcze inny zderzak przód no i jakieś lepsze granie.
Jeszcze jakieś tam foto