maxx_krk
Wysłany: Wto 30 Gru, 2008 13:05

Co do warsztatow:

Ostatnio pasek rozrzadu zmieniali mi na ul. Czolgistow, tam gdzie handluja felgami i oponami. Policzyli mnie bardzo korzystnie, wiec polecam smialo do prostszych napraw (nie wiem jak z bardziej skomplikowanymi).

Numer do wlasciciela: Pawel - 601 418 400

--

Kwestie tlumikowe wszelkie zalatwiam na ul. Poprzecznej (okolice Malborskiej), jest tam taki zaklad maly z pomaranczowym szyldem. Czasem jak wyskoczy dziura w tlumiku to mi gosc zaspawa itp, kosztuje to grosze bo place po 10-20 zl. Przy okazji gosc robi renowacje takiej starej bmki z lat 30, wiec mozna popatrzec przy okazji ;)

--

Ze dwa lata temu naprawialismy bmke w serwisie na koncu blon, w okolicy skrzyzowania al. 3go maja z piastowska. Po tej samej stronie piastowskiej co karczma pod blacha.
Mnostwo czesci mieli, pelno porozbieranych samochodow, a trafilismy tam bo jakis taksowkarz polecil to miejsce.

--

Sprzet audio montowalem w warsztacie TOM na nowym biezanowie,
Krakow, ul. Smolenia 1
tel. 0605-288-555
tel./fax 650-21-80

Jestem w miare zadowolony.

Za alarm+montaz + czujki w srodku i domykanie szyb oraz montaz wzmacniaczy, kabli itp zaplacilem 650 zl.

Natomiast teraz cos wychodzi z radiem dziwnego, cos szumi, jakies zaklocenia sie pojawiaja.. takze co do jakosci pracy bywa roznie. Ale da sie z nimi dogadac.

tyle z mojej strony.

Pozdrawiam

--
-->ZDRAPKI - doladowania pre-paid - ORANGE, TAKTAK, SIMPLUS, HEYAH - HURT - korzystne rabaty. Pytac.
-->Grawerstwo reczne i maszynowe/Pieczatki
-->GSM Telefony, Akcesoria, Sim-locki i naprawy

jaro85
Wysłany: Sob 03 Sty, 2009 12:51

Pochwał: 1
Auto: Audi B4
Silnik: V6
polecam firme przyciemniajaca szyby
F.U.CAR-SOLAR.
Krakow ul.Chorzowska 6
tel: 0 604 583 035

Bielsko-Biala
ul.Bliska 13

za przyciemnienie szybek w audi zaplacilem 580zl.

JARO
www.mtk-Klub.pl
www.audi80.pl

FreeQ1906
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 22:59

Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1600
Moc: 103
Ja za to polecam zaklad na ul.Prostej 21 ewentualnie drugi zaklad tego goscia na ul.Kosocickiej (ten sam budynek co papierz) generalnie robia wszystko solidnie nawet jak cos wyjdzie nie tak to poprawia to bez problemu ja przynajmniej zawsze bylem zadowolony....

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b2c6699ede47f0df][img]http://images34.fotosik.pl/438/b2c6699ede47f0dfm.jpg[/img][/url]

"Czas Tyka Tyka Zmyka Jedna Sekunda Juz Padasz Na Ryj A Tu Kolejna Runda..."

omega
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009 17:43

Auto: Opel Omega B
Silnik: X20XEV
Moc: 155
Polecam w na ulicy Sierpowej 3 zaklad mechaniczno blacharsko lakierniczy "CRASH TUNING"
i Gazownika na ul. Zaglowej 25a "BG-GAS"
myjnia na ul. Makuszynskiego 19 tez polecam

http://polskajazda.pl/Samochody/Opel/Omega/122216
www.omegaklub.eu

Felin
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 18:31

"shreqs" napisał/a:
shreqs
Tytul:
PostNapisane: 24 cze 2007, o 10:57

unknownunknown

panowie jesli chodzi o francuzy, zajebisty poprostu zaklada na Zmujdzkiej 26, robie tam w tej chwili i dopiero teraz widze jak malo wiem i ile sie musze nauczyc jak widze jak tam sie robi robote, nie ma miejsca tam na nawet jedna niedokrecona srubkle czy nie przesmarowany element naprawde polecam!

Czy Tobie czasami nie chodzi o niejakiego pana Piekare?

[img]http://i32.tinypic.com/726jk8.jpg[/img]

nonVtec
Wysłany: Czw 24 Gru, 2009 15:20

Auto: Honda Civic
Silnik: 1500cm3
Moc: 90
Polecam

PetroMech ul. Korzeniaka 10 w krakowie.
Super obsługa, informuja o wszystkim klijenta. I znaja sie na tym co robia.

Nie Polecam
Andrzej Krotoszyński ul. Wrony 28
Nie moglem nawet zobaczyc czesci ktore zostały wymienione, opuznienia czasowe bez poinformowanie mnie o tym czekał pod warsztatem 2 godziny na auto.

mr_iwo
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 11:35

Grupa: Klubowicz
Pochwał: 1
Auto: Volvo 460
Silnik: 1,7
Moc: 102
Zdecydowanie NIE polecam zakładu blacharsko-lakierniczego "Wadowski", zajmującego się również regeneracją felg.

Jak pewnie niektórzy pamiętają w zeszłym roku (w okolicach sierpnia) oddałem do nich felgi. Jedna do naprawy ubytku, pozostałe tylko do malowania żeby lakier był identyczny.
Nie dość, że masakrycznie długi czas oczekiwania, to po pierwszej wizycie okazało się, że zamalowali taśmę klejącą mocującą stare ciężarki. Niby nie było by problemu gdyby nie to, że oryginalnie lakier pod nimi był czarny a malowali na srebrno. Do poprawki nie zdjęli opon więc 2 są zamalone na srebrno - od wewnętrznej strony więc niby też nic nadzwyczajnego ale jednak. Pan był wielce zdegustowany, że kazałem choć trochę spolerować wewnętrzną stronę felgi ponieważ była po ich robocie całkiem chropowata i umycie tego nie wchodziło w rachubę - oryginalnie były całkiem gładkie.
ALE po zimie wyjąłem felgi z garażu, umyłem dokładnie i zacieki, które były wewnątrz felg po malowaniu, chyba nie są z lakieru a czymś je zalali - lakier jest całkiem popękany a w niektórych miejscach się łuszczy.
Naprawa była wykonywana na fakturę dla ubezpieczalni więc nie było to dogadywanie się "byle tanio".

http://www.wadowski.eu/contact.htm

Volvo for life :]

VirtualTuner
Wysłany: Pon 07 Maj, 2012 13:49

Raptor napisał/a:
"maniu16v" napisał/a:
Bardzo dobry elektryk na pilotow, za stacja orlenu kolo ALMY. jakies problemy z ladowaniem itp - u niego najlepiej, do tego szybko i tanio
tez polecam - bardzo dobre ceny

Panowie, a macie może jakiś numer kontaktowy do niego?

Czy to może ten warsztat?:

Kod:
http://www.pkt.pl/s/krakow/2514578/mackowski_a_elektromechanika_pojazdowa.html

» Dodaj temat do Ulubionych

Kraków - Forum dyskusyjne Dobry Warez.com - Filmy, Gry , Muzyka
MTK-Klub.pl © [ 2001-2011 ]