Co do warsztatow:
Ostatnio pasek rozrzadu zmieniali mi na ul. Czolgistow, tam gdzie handluja felgami i oponami. Policzyli mnie bardzo korzystnie, wiec polecam smialo do prostszych napraw (nie wiem jak z bardziej skomplikowanymi).
Numer do wlasciciela: Pawel - 601 418 400
--
Kwestie tlumikowe wszelkie zalatwiam na ul. Poprzecznej (okolice Malborskiej), jest tam taki zaklad maly z pomaranczowym szyldem. Czasem jak wyskoczy dziura w tlumiku to mi gosc zaspawa itp, kosztuje to grosze bo place po 10-20 zl. Przy okazji gosc robi renowacje takiej starej bmki z lat 30, wiec mozna popatrzec przy okazji
--
Ze dwa lata temu naprawialismy bmke w serwisie na koncu blon, w okolicy skrzyzowania al. 3go maja z piastowska. Po tej samej stronie piastowskiej co karczma pod blacha.
Mnostwo czesci mieli, pelno porozbieranych samochodow, a trafilismy tam bo jakis taksowkarz polecil to miejsce.
--
Sprzet audio montowalem w warsztacie TOM na nowym biezanowie,
Krakow, ul. Smolenia 1
tel. 0605-288-555
tel./fax 650-21-80
Jestem w miare zadowolony.
Za alarm+montaz + czujki w srodku i domykanie szyb oraz montaz wzmacniaczy, kabli itp zaplacilem 650 zl.
Natomiast teraz cos wychodzi z radiem dziwnego, cos szumi, jakies zaklocenia sie pojawiaja.. takze co do jakosci pracy bywa roznie. Ale da sie z nimi dogadac.
tyle z mojej strony.
Pozdrawiam