MrMatiX
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 15:21

Auto: Honda Civic Coupe
Silnik: 1.5
Moc: 101
Witam ! Dzisiaj byłem się zorientować ile kosztowałoby podłączenie sprzęciku CA a mianowicie (radio,sub w skrzyni,wzmak,kondensator,zestaw odseparowany ze zwrotnica na przod,okablowanie). Wyliczono koszt około 300-350 złotych... Szukając oszczędności, chciałbym zapytać(narazie informacyjnie, do montażu jescze jakiś czas minie) czy ktoś z forum zajmuje się czymś takim i zrobiłby to w ludzkich pieniądzach? bez urazy ale podłączenie kabli nie jest dla mnie warte aż trzech stówek,sam niestety wole nie grzebać w tym aby nie pomylić gdzieś biegunów lub nie zapomnieć czegoś, dlatego też zwracam się do was o radę/pomoc. z Góry dzięki za odpowiedzi :) . Dodam że wzmak mam 2 kanałowy i pójdzie mostek na suba.

Nieważne ile ważne jak...

Pokemon
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 18:39

Grupa: Klubowicz
Auto: FSO 1500
Silnik: brak
Moc: 1
ja moglbym pomoc tylko w wekend sob., nd. jak chcesz...

tylko musialbym looknac ile to roboty by bylo(sciaganie boczkow i gdzie bys potrzebowal)

warunki do pracy mam

praca za paczke fajek pasuje jak mi pomorzesz??
pisz na gg 23422309 :piwo:

fso-fantastyczne samochody osobowe

http://kwejk.pl/obrazek/111783/polonez,rlz..html

mr_iwo
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 11:25

Pochwał: 1
Auto: Volvo 460
Silnik: 1,7
Moc: 102
MrMatiX napisał/a:
bez urazy ale podłączenie kabli nie jest dla mnie warte aż trzech stówek,

Robota na kilka godzin, rozbieranie samochodu, przeciąganie kabli - zwłaszcza prądowego od akumulatora, montowanie systemu odseparowanego... Ani specjalnie łatwe, ani przyjemne więc dokładnie warte tyle ile Ci powiedzieli także nie ma się co dziwić.

Volvo for life :]

MrMatiX
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 16:51

Auto: Honda Civic Coupe
Silnik: 1.5
Moc: 101
no Pokemon to jak tylko będę miał zamiar montować to się zgłoszę do Ciebie , bo póki co jeszcze nie teraz , ale sprzęcik jest : P boczki i reszte tapicery to sam posciagam zeby bylo mniej roboty hehe :) mam tylko takie pytanie, jak te grube kable (20mm) zmiescic w portach w skrzyni, co są z tylu skrzyni(bo dziurki są mniejsze) ? :>

Nieważne ile ważne jak...

Pokemon
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 18:36

Auto: FSO 1500
Silnik: brak
Moc: 1
Cytat:
mam tylko takie pytanie, jak te grube kable (20mm) zmiescic w portach w skrzyni, co są z tylu skrzyni(bo dziurki są mniejsze) ?

zalezy jakie masz tam dziurki(jak wygladaja) bo do tego albo zarabia sie koncowki albo jak u Danieloprezes w corrado wiaze sie na pale :razz:

tak jak wczesniej pisalem spotkamy sie wczesniej popatrzymy i zobaczymy co da sie zrobic...spokojna twoja roszczochrana

co do wypowiedzi Mr Iwo, tak to fakt ze roboty bedzie duzo i ze kosztuje tyle ale z checie pomoge koledze tylko bede potrzebowal jego pomocy by tez cos sie nauczyl by sam mogl potem sobie przerabiac w/g wlasnego zyczenia a nie jezdzil co chwile do szpec warsztaty by placic chora kase "bo malo basu" ;-)

fso-fantastyczne samochody osobowe

http://kwejk.pl/obrazek/111783/polonez,rlz..html
» Dodaj temat do Ulubionych

Kraków - Forum dyskusyjne Dobry Warez.com - Filmy, Gry , Muzyka
MTK-Klub.pl © [ 2001-2011 ]