MrMatiX
Wysłany: Nie 04 Kwi, 2010 11:53

Auto: Honda Civic Coupe
Silnik: 1.5
Moc: 101
witam ! ostatnio przeczytalem na forum seata że ponoć nie opłaca się kupować samych dystansów MDF pod kickery ponieważ zdaniem jednego z użytkowników jeśli damy sam dystans, to bedzie on sie trzymał i tak na plastikowej podstawie czy jakoś tak... chciałbym zapytać bardziej "kumatych" czy jest to prawda? czy sam dystans nie da pożądaniej skuteczności? (oczywiście maty tez będą nakładane). tamten użytkownik mowil cos o calych koszach na glosnik z MDfu... czy jest coś takiego do kupienia w Krakowie albo na allegro??? z góry dzięki za pomoc.

Nieważne ile ważne jak...

mr_iwo
Wysłany: Nie 04 Kwi, 2010 19:20

Grupa: Klubowicz
Pochwał: 1
Auto: Volvo 460
Silnik: 1,7
Moc: 102
Jeżeli tak są drzwi zbudowane, że dystans się przykręca do jakiejś plastikowej konstrukcji to tamten użytkownik ma rację - jest to bez sensu. Natomiast ja się z czymś takim nigdy nie spotkałem - głośniki głównie są mocowane bezpośrednio do blachy w drzwiach i wtedy dystans działa jak należy; ewentualnie są mocowane do tapicerki.

Volvo for life :]

Miker
Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 07:41

Grupa: Klubowicz
Auto: Seat Ibiza
Silnik: 1.6
kolego jak sciagniesz boczek z drwi to trzeba wyciac ten pplastik ktory przykrecony jest glosnik i dopiro wtedy jest miejsce aby przykrecic dystans do drzwi a nastepnie glosnik do niego

Malopolski Tuning Klub - http://www.mtk-klub.pl #38
Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl

MrMatiX
Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 12:24

Auto: Honda Civic Coupe
Silnik: 1.5
Moc: 101
ahaaa :) no dobra w przeciagu kilku dni postaram sie to zrobic ;p dzieki za pomoc :)

Nieważne ile ważne jak...
» Dodaj temat do Ulubionych

Kraków - Forum dyskusyjne Dobry Warez.com - Filmy, Gry , Muzyka
MTK-Klub.pl © [ 2001-2011 ]